BAŞ BELASI MERKÜR

Ah Merkür, vah Merkür! :))

Yazıya bu tür nidalarla, başlamakta ne kadar haklı olduğumu anlatmak gerekirse,astrologların söylediğine göre, 20 ekim tarihine kadar baş belası Merkür, yine geri hareket ediyormuş. Yine diyorum çünkü yılda iki ya da üç kere Merkür geri hareket  edermiş. :((  Aslında geri hareket etmiyormuş da yavaşlıyormuş. Yavaşlayınca da geri hareket ediyor gibi görünürmüş.  ;))


Küçük bir bilgi vermek isterim. Gezegenlerin yavaşlamasının,geri gitmesinin bir diğer adı da retro olarak adlandırılıyor. Bu arada; retro zamanında, o gezegenin temsil ettiği konularda her şeyin ters gitmesi veya sorunların çıkması da olasılıklar dahilinde, dikkatli olmak gerekiyor.:(  

Ayrıca uyarmak isterim; ülkemizde hayat sanki çok kolay ilerliyormuş gibi, bir de gökyüzü hareketleri ile uğraşmak ruh halimizi berbat edebilir. Çünkü İki yıla yaklaşan bir zamandır zaten dünya ve Türkiye Covid-19 gibi ölümcül bir hastalıkla ile mücadele ediyor. Endişe, anksiyete, gelecek kaygısı pisikolojimizi bozmuşken, bir de Merkür gerilemesi ile olumsuzluklar yaşamak, moralleri bozabilir. Tabi şunu da unutmamak gerek; astrolojiye de herkes inanmıyor. Hatta astrolojiyi bir bilim olarak dahi görenler sınırlı sayıda. 


Ancak, burçlar, gezegenler ve yıldız haritalarına inanmayan kadar inanan da çok insan bulunuyor. Bana kalırsa da gelecekten bahsedildiği için astroloji merak uyandıran ve bilinmeyenden haberler verdiği için de ilginç bir alan. Hatta astrologların söyledikleri için "acaba olur mu" diyerek beklemek, yaşayacağımız günler için istek uyandırıyor.;)). Bu yüzden de bu işlerle uğraşanları takip edip, söylediklerinin çoğunu, aklımda tutmasam da her gün yazdıklarını okurum.:)) 


Astrologların söylediğine göre, şimdilerde, Merkür gezegeni geri hareket etmeye başlamış. Başta da yazdığım gibi 20 Ekim tarihine kadar da retro devam edecekmiş. Retronun özellikle bazı burçlara sahip  insanlara üzüntü, sıkıntı ve kaos yaşatacağını bu yüzden de dikkatli olunmasını astrologlar özellikle öneriyorlar. Neyse ki nelerin olabileceğini tahmin edenler, nelerin yapılmaması gerektiğini de, uzun uzun anlatarak, bizleri uyarıyorlar.

Ben de onların yalancısıyım.;))

Bu dönemlerde neler yapılmamalı, kısaca yazmak gerekirse; Merkür geri hareket ettiğinde hayatımız ile ilgili önemli değişiklikleri yapmamamız gerektiği söyleniyor. Yine iletişim ile ilgili konularda bir şeyler yapmak için ve belge imzalamak için iyi bir zaman olmadığı ayrıca  önemli evrak gönderirken de ekstra dikkat göstermek gerektiği ısrarla anlatılıyor. Elektronik  aletlerin bozulma olasılığının arttığı ayrıca yenilerinin de bu dönem alınmaması tavsiye ediliyor.  Zorda kalıp, alındığında ise, alınan aletlerin de ne yazık ki çabuk bozulacağını belirtiyorlar. İlişkiler ile ilgili de bir sürü olumsuz şeyler yazılıyor.  Ayrılıklar, kavgalar, tartışmalar anlayacağınız, negatif şeyler dizi dizi anlatılıyor. 

Felaket habercisi gibi olacak ama bu dönemde bazılarının, başına gelmeyen kalmayacak. :((

Tabi ki inanmak size kalmış. 

Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim;  gelecekle ilgili bir şeyler dinlemek hoş görülebilir. Yani fala inanma falsız da kalma! :))







Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAHYA EFENDİ TÜRBESİ'NİN GİZEMİ!

KRAKOW

SOSYAL KELEBEK KİMDİR?