MARS GERİLEMESİNDE OLACAKLAR.

Dikkat, dikkat  duyanlar duymayanlara haber versin. ;) Merkür'den sonra şimdi de Mars, retroymuş! 

Yani 30 Ekim 2022 - 13 Ocak 2023 tarihlerinde Mars, geri hareket ediyormuş.  :)) 


Mars geri hareket ediyormuş da ne oluyormuş. Aslında, herkesin bildiği Merkür'ün geri hareket ettiğinde bin türlü sevimsiz şeyin olduğuydu. Ancak şimdide Mars retroyken olanlar için güzel şeyler söylenmiyor. Veya bazıları için böyle olacakmış! Düzeltiyorum; burçlara göre ve yıldızınızın bulunduğu yerle alakalı olarak başınıza fena şeyler gelebilirmiş.

Ya da  ancak va ancak doğum haritasında Mars retro ise onlar için güzel fırsatlar olurmuş.: ) Bunu da öğrenebilmek için onlara danışmak gerekiyormuş. ;) Biz yine  de Allah büyüktür diyelim ve umutlu olalım. Ve madem bir şeyler olacakmış, öyleyse astrologların ne dediklerine bakalım.


Mesela, yeni bir salgın olabilirmiş, işler yavaşlarmış,  tartışmalara açık bir dönemmiş. Mars bir savaş gezegeniymiş, İnsanlar daha tahammülsüz olurmuş, öfkeler gün yüzüne çıkarmış. İnsanların hiç bilmediğimiz yönleriyle karşılaşabilirmişiz. Dürüstlük ve doğruluk bu dönem çok önemli olacakmış.Dedikodu artabilirmiş. Kavga ve tartışmadan kaçınıp,konuşmalara dikkat etmek gerekiyormuş. Burası önemli, kavgayı siz başlatmayın diye de uyarıyorlar! Sabırlı olun, yoksa siz haksız çıkarmışınız! 


Yanlış anlamalara meyilli zamanlarmış.Bir şeyleri bırakma zamanlarıymış. O bırakılması gerekenleri bırakırsak özgürleşecekmişiz. Ve böylece yeni şeylere, yeni insanlara yer açılacakmış. Ayrıca bir astrolog şöyle demiş "öfkenin hiçbir şekilde affedilmeyeceği bu dönem, karmalar oluşturabilecek bu dönem sakin kalabilmek ve bu enerjiyi farklı şekilde atmak (eğitime başlamak spor yapmak, kitap okumak veya yazmak gibi) önemli" demiş. Aman aman dikkat!

Bu söylenenlere dikkat ederken -nasıl aklımızda  tutacaksak-, 8 Kasım 2022 tarihinde de  bir  Ay Tutulması olacakmış. İçimize fenalıklar basarken,bu tutulma içinde pek iyi değil diyor, astrologlar! Kuşkulu konuşmalar devam ediyor. Aman dikkat anonsları durmuyor. 8 Kasım'da ki ay tutulması içinde geçerli olanlar çok iyi değilmiş. Söylenenlere göre,  bazıları için büyük fırsatlar barındıracakmış, bazıları için de büyük kayıplar olacakmış.. Aldatılmalara dikkat edin deniyor.


Anlayacağımız bu zamanlarda astrologların ağzından bal damlıyor. Ne diyelim, olacak olan oluyor zaten. Bu tip konularda bizim bir şeye  müdahale etmemiz mümkün olamıyor. En iyisi,  yine iyi düşünelim ve başımıza iyi gelsin. Ya da Allah sonumuzu iyi etsin, hep iyi olanlar bize rast gelsin diye dua edelim. Elimizden gelen bu!

Diyeceğim; herkes ayağını denk alsın. Uyanık olsun. ;)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAHYA EFENDİ TÜRBESİ'NİN GİZEMİ!

KRAKOW

SOSYAL KELEBEK KİMDİR?