EN KIYMETLİM

Güzel kızım, cadı kızım; Funda'm..

Evimin güneşi, hediyem, hayatımın ışığı, nefesim, kızımmm.  Bugün doğum günün.


Doğum günün kutlu olsun, canımın içi...

Sinin için ne dilesem, senin için ne istesem sanki hep az istemişim gibi geliyor. Annelik duygusu herhalde...
Yeni yaşın için duygularımı ve dileklerimi bir kaç senedir, burada yazıyorum. Geçen seneki yazıya baktım oldukça uzun yazmışım.;)) Bu sefer uzun uzun yazmak niyetinde değilim! ;)) Yazımı kısa tutmaya çalışarak, bu özel güne ait bir anı kalması için bir şeyler yazmak istedim. ;))
Öncelikle, seni çok sevdiğimi, yazarak başlamak istiyorum. Yalnız; seni seviyorum dediğimde, bana hep eksik ve az söylemişim gibi geliyor. Çünkü, bazen sevgimi sana söylemekte veya göstermekte, yeterli bulmadığımı düşünüyorum. Sanki sana olan sevgimi yeterince gösteremiyor muşum  gibi geliyor ve kendi kendimi sorguluyorum. Sonra, sevgimi anlatacak bir kelimenin olmadığını fark ediyorum. Sana olan sevgim için; dünya bir yana sen bir yana desem, ne demek istediğimi sanırım anlarsın. :))

Bazen de aramızda anlaşmazlıklar yaşıyoruz. Herkes gibi... Her anne kız gibi... Bu tartışmaların sonunda, ben de anneliği, hayatı, her şeyi, hala öğrenmeye devam ettiğimi anlıyorum. Varlığın için şükrediyorum. Bilinçli ve akıllı bir genç kız olduğun için söyleyebilirim, aramızda ki koşulsuz, sevgi benim için çok değerli, bilmeni isterim. Bunun her daim koşulsuz olacağını, her zaman seni ne olursa olsun seveceğimi, her şartta senin yanında olacağımı unutmamanı istiyorum.


Doğum gününde; bu kez, dileklerimi tek tek sıralamayacağım.  Sadece, beni anne yaptığın için sana teşekkür edeceğim. Annelik duygusunu senin sayende tattım.  Senin sayende evimizde aile kavramı tamamlandı. Ayrıca çok genç anne olduğum için, seninle beraber ben de büyüdüm. Hatalarım tabi ki olmuştur. Ben anne olduğum zaman annelik için bir okul yoktu. Yardım alacağım bir kurum hiç yoktu. Büyüklerimizden ne gördüysem onu yaparak, diğer bir deyişle, el yordamıyla sana annelik yapabildim. Yanlışlar yapmamaya çalışarak, hep senin daha iyi biri olman için uğraş verdim.  Bana tecrübe ettirdiğin her şey için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah sen de zamanı gelince bu güzel duyguları deneyimler ve anne olursun. (amin)

Bir şey dilemeyeceğim dedim ama yine kendimi tutamıyorum. ;))  
Yeni yaşında, iş hayatında, iyi yerlere gelmeni diliyorum. Bunu başaracağına eminim, sana güveniyorum. Sen de kendine her zaman güven.  Evellallah yapamayacağın hiç bir şey yok. Seninle hep gurur duydum, her zaman da gurur duymaya devam edeceğim. Bundan hiç kuşkum yok.

Yeni yaşında her şey istediğinden çok ve bol olsun. Her istediğin önüne gelsin. İşlerin rast gitsin. Sağlığın yerinde olsun. En önemlisi de; gönlün aşkla dolsun. :))

Seni çok çok çok seviyorum.

Doğum günün kutlu olsun benim, güzel kızım. :))

Yorumlar

  1. Benim canim annem!
    Buraya ne yazsam yetersiz olur. Biliyorum..
    Icimdeki sevginin buyuklugunu kelimelere dokemem belki ama annem oldugun icin her gun sukrettigimi ve kendimi ne kadar sansli hissettigimi bil.
    Evet anlasmazliklar oluyor her anne kiz arasinda oldugu gibi ama hayatta aci olmadan tatlinin kiymetini de bilemiyor insan.
    Ve sunu bil ki; Dünya'ya tekrar gelsem, yine seni secerdim annem!
    Seni cok seviyorum kiymetlim ❤︎
    Her sey icin tesekkür ederim. Sende iyi ki varsin! ❤︎

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAHYA EFENDİ TÜRBESİ'NİN GİZEMİ!

KRAKOW

SERGİ MEKANI- MEŞHER