21 ARALIK 2020 ÖNEMİ

Ay ve güneş tutulması, gezegenlerin yan yana veya aynı hizaya gelmesi kısaca gökyüzünde olanlar, yüzyıllar boyunca insanların ilgisini çekmiş. Astrologlar ve gökbilimciler bu olağanüstü doğa olaylarını inceleyerek, çeşitli tahminlerde bulunmuşlar. Kimi tahminler tutmuş, kimileri de geçmişe gömülüp gitmiş. Günümüzde de astrologlar çeşitli iletişim kanallarında yıldızlarla ilgili yorumlarını paylaştıklarında, çoğu insan ilgiyle izliyor.

2020 yılına girerken de bir çok astrolog, bu yıl 4 ay tutulması, 2 güneş tutulması olduğunu ve bu tutulmalar için de ufukta hiçte iyi yorumları olmadığını söylemişti. Sonrasında da bütün yıl, yaşanan Covid-19 salgını ve diğer felaketlerle, insanlık büyük bir sınav geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor.  2020 yılında olan diğer felaketleri ise saymakla bitiremeyiz. Şimdi yılın son ayı olan aralık ayına geldiğimizde, dönüp geriye baktığımızda astrologların yaptıkları çoğu yorumun doğru olduğunu görebiliyoruz:( 

2020 senesinde, geçirdiğimiz tüm sancılı günlere rağmen, aşının bulunmasıyla bu yıldan mutlu ayrılmayı umuyorduk. Ancak haberler pek iyi değil!  2021 senesi için de astrologlar pek umut vaat etmiyorlar. :((


Bugüne gelirsek, 21 aralık 2020 günü için , astrologlar yeni bir çağa girildiğini ve bu yüzden de önemli bir gün olduğunu belirtiyorlar. Hatta dilek dilemek için saat aralığı veren astrologlar dahi var. Bu gün neden önemli? 

Astrologlar; 21 Aralık 2021 günü, gökyüzünün iki önemli gezegeni Jüpiter ve Satürn'ün  0 derecede, kova burcunda kavuştuğunu söylüyorlar. Bu iki gezegenin uzun süre sonra ilk defa bu kadar yaklaşacaklarından, çok nadir görülen bir doğa olayına şahitlik edeceğimizi belirtiyorlar. Ayrıca, bu kavuşumun 200 yıllık hava elementi dönemini başlattığını da ekliyorlar. Bugün meditasyon yaparak, bol bol dilek dileyerek, dua etmemizi öneriyorlar. 

Ancak, böyle bir doğa olayının, 2020 yılıyla aynı olmasa da 2021 yılın farklı anlamlarda zorluklar getireceğini, sıkıntıların devam edeceğini de belirtiyorlar. :(( Mesela 21 Aralık 2020 den itibaren, Covid-19 hastalığının,  2021 yılının kışında da devam edeceğini, bu hastalığın en az bahara kadar devem edeceğini hatta başka salgın hastalıkların da  ortaya çıkabileceğini konuşuyorlar. Dünyada toplumsal kargaşalar yaşanabileceğini, büyük depremlerin olacağını, yeni liderlerin ortaya çıkacağını söylüyorlar.Teknolojik gelişmelerin olacağı, yapay zeka çalışmalarının yükselişe geçeceği ve yeni bir dönemin başlayacağını belirtiyorlar. Dijital gelişmelerin öne çıkacağı, uzay ile ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkacağı ve ilgi çekici günlerin bizi beklediğini söylüyorlar. :((

Ayrıca 21 Aralık 2020 tarihi, bilindiği üzere; kuzey yarım kürede  kış dönümü yani kış aylarının başlangıcıdır. Aynı zamanda; en kısa gün ve en uzun gece, bu tarihte yaşanır. Ayriyeten Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin bu akşam sıra dışı bir şekilde yakınlaşıyor olması, bugünü daha da önemli yapıyor. Çünkü bu iki gezegenin,  bir daha 20 yıl sonra bir araya geleceği gök bilimciler tarafından da doğrulanıyor. Önemli bir doğa olayının bu gece gerçekleşmesi bu güne daha fazla anlam yüklenmesine yol açıyor: Çünkü astrologlar bu geceden itibaren 200 yıl kadar sürecek, hava  elementinin, döneminin başlayacak olmasını önemli buluyorlar.

Astrologlar ilaveten; 21 Aralıktan sonra bireysel olarak da, hedeflere ulaşmak için yeni fırsatların olacağı, sessiz kalınan konularda konuşmak isteyeceğimiz günlerin geldiğini düşünüyorlar. Ayrıca geçmişte haksızlığa uğradıysak bundan sonra haklılığımızın anlaşılacağı ve çektiğimiz sıkıntıların olumlu sonuçlar doğurduğu günlerin geldiğinde de hemfikirler. 

Astrologlar bunları söylerken, benim dileğim ise;  pozitif olayların, güzel haberlerin ve iyi şansın bizi bulmasıdır. İster gezegenler aynı hizaya gelsin isterlerse ayrılsın, ancak özgürce sokaklarda dolaşacağımız sağlıklı günler geri gelsin. Ay tutulsa da, güneş tutulsa da ağzımızın tadı yerinde olsun. Gönlümüzden geçen her zaman önümüze gelsin. Hepimizin duaları kabul olsun.

AMİNNNN...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAHYA EFENDİ TÜRBESİ'NİN GİZEMİ!

KRAKOW

SOSYAL KELEBEK KİMDİR?